Τράπεζες

voice-evacuation

ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Αντί για σειρήνες που πανικοβάλουν χρησιμοποιούμε κάτι καλύτερο. Το σύστημά μας, ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο πελάτες και προσωπικό με φωνητικά μηνύματα (ζωντανά ή προ-μαγνητοφωνημένα) και ηλεκτρονικές πινακίδες ανακοινώσεων. Προστατεύουμε την ακεραιότητα και την ζωή όλων με την ενημέρωση ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος και οδηγίες για την ασφαλή έξοδο από το κτίριο χωρίς πανικό.
time

ΩΡΟΜΕΤΡΗΣΗ

Με τις ηλεκτρονικές κάρτες και τους έξυπνους καρταναγνώστες αποφεύγονται τα λάθη στον υπολογισμό της μισθοδοσίας σε ένα περιβάλλον που λειτουργεί 24 ώρες/365 μέρες. Με το σωστό έλεγχο αποφεύγονται οι καθυστερήσεις των υπαλλήλων και τα τραβηγμένα διαλείμματα. Καταγράφονται οι αναχωρήσεις για ασθένεια ή εργασία και είναι άμεση η δημιουργία περιοδικών αναφορών και στατιστικών στοιχείων.
cctv

CCTV

Οι κάμερες που επιβλέπουν τα ταμεία είναι υψηλής ευκρίνειας και καταγραφούν όλες τις συναλλαγές για να εντοπίζονται άμεσα απάτες, ύποπτοι για πλαστογραφία επιταγών αλλά και να αποδεικνύεται το δίκιο του πελάτη σε περίπτωση αμφισβήτησης στη παραλαβή μετρητών η παράδοση αξιόγραφων. Επιβλέπουμε όλο το εικοσιτετράωρο τα ΑΤM για να αισθάνεστε ασφαλής όταν τα χρησιμοποιείτε.
alarm

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Όταν απαιτείται ψηλότερος βαθμός ασφαλείας χρησιμοποιούμε μαγνητικές επαφές με κωδικοποιημένους μαγνήτες και επαφές που δίνουν συναγερμό αν αφαιρεθούν από τη θέση τους. Ειδικοί αισθητήρες προστατεύουν χρηματοκιβώτια, θησαυροφυλάκια και θυρίδες από διάτρηση με οξυγόνο, κόψιμο του περιβλήματος τρύπημα, η εκρηκτικά. Εγκαθιστούμε ποδοδιακόπτες ληστείας για άμεση ειδοποίηση της αστυνομίας και ενεργοποίηση καταγραφής video.

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

Η πρόσβαση σε χώρους όπως οι θυρίδες, το θησαυροφυλάκιο και το κέντρο ηλεκτρονικών υπολογιστών θα γίνεται με έξυπνες κάρτες επιτρέποντας στο σύστημά μας να ελευθερώνει την είσοδο μόνο στους εξουσιοδοτημένος υπαλλήλους,  σε συγκεκριμένες ώρες και μέρες.
Πέραν αυτού καταγράφεται η ώρα και ημερομηνία του κάθε ατόμου που εισέρχεται και εξέρχεται. Σε χώρους που ο κανονισμός της τραπέζης δεν επιτρέπει την παρουσία ενός μόνο άτομου, για να ανοίξει πόρτα του χώρου πρέπει να διαβάσει ο καρταναγνώστης δύο εξουσιοδοτημένες κάρτες μέσα σε 30 δεύτερα.
surge

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΤΑΣΕΙΣ

Προστατεύουμε τα συστήματα πυρασφάλειας και ασφάλειας από αιχμές τάσης και κεραυνούς με απαγωγείς υπερτάσεως. Ειδικά οι εξωτερικές κάμερες σε ιστούς εξοπλίζονται με αντικεραυνικά στοιχεία για την προστασία τους.