ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

piranixneusi-60x60-green

ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Οι τελευταίας τεχνολογίας ανιχνευτές μας έχουν την δυνατότητα να προσαρμόζονται αυτόματα στις συνθήκες λειτουργίας του περιβάλλοντος και να αναλύουν χρονικά και ποσοτικά τα προϊόντα καύσης αποφεύγοντας ψευδοσυναγερμούς και ειδοποιώντας έγκαιρα μόνο για πραγματικό κίνδυνο πυρκαγιάς. Μπορούν να ξεχωρίζουν τα αέρια των εξατμίσεων των αυτοκινήτων από το καπνό πυρκαιάς.
gate

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΥΛΗΣ

Η σωστή αυτοματοποίηση του ελέγχου της πύλης προσφέρει πλήρη παρακολούθηση και αυξημένη ασφάλεια. Συνδυάζουμε τα μηχανικά μέσα προστασίας, μπάρες και τουρνικέ, με τον ηλεκτρονικό έλεγχο εισόδου με έξυπνες κάρτες, κάμερες και ενδοεπικοινωνία.
aytomati-katasvesi-60x60

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ

Είναι υποχρεωτική η εγκατάσταση συστήματος sprinkler σε όλα τα επίπεδα και κλιμακοστάσια. Η εταιρεία μας διαθέτει ειδικευμένους μηχανικούς για την μελέτη, τη σχεδίαση και την εγκατάσταση sprinkler σε σταθμούς αυτοκινήτων με πολλά επίπεδα.
cctv

CCTV

Το σύστημα αναγνώρισης και καταγραφής πινακίδων είναι σχεδιασμένο για να σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση στη διαχείριση της επιχείρησής σας μειώνοντας τα έξοδα προσωπικού. Το σύστημα καταγράφει και καταχωρεί τις πινακίδες με ημερομηνία και ώρα εισόδου επιτρέποντάς την άμεση τιμολόγηση των πελατών σας. Οι εγκατεστημένες κάμερες στους χώρους στάθμευσης δρουν αποτρεπτικά σε κακοποιά στοιχεία που σκοπεύουν να διαρρήξουν αυτοκίνητα. Σε περίπτωση ατυχήματος ή βανδαλισμού το σύστημά μας θα έχει καταγράψει σε video όλο το συμβάν.
gas-detection

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΑΕΡΙΩΝ

Σε στεγασμένα παρκινγκ το μονοξείδιο του άνθρακα και το διοξείδιο του αζώτου είναι δύο επικίνδυνα αέρια που παρουσιάζονται από ατελή και κακή καύση της βενζίνης και του πετρελαίου. Οι ανιχνευτές μας ελέγχουν την ατμόσφαιρα, βάζουν σε λειτουργία το σύστημα αερισμού και ειδοποιούν το προσωπικό και τους οδηγούς.