ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο επιχειρηματικό και τεχνολογικό περιβάλλον, η ανάγκη για προϊόντα αιχμής μαζί με τεχνογνωσία και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών είναι επιτακτική. Η GSec Ltd. ιδρύθηκε για να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας με προϊόντα των κορυφαίων κατασκευαστών παγκοσμίως και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Η GSec Ltd. είναι η εξέλιξη μιας εταιρείας με ιστορία 39 ετών και εξαιρετική φήμη για την παροχή καινοτόμων και ευέλικτων λύσεων στα ολοκληρωμένα συστήματα ασφαλείας σε έργα υποδομής στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η εκτεταμένη γνώση των στελεχών και συνεργατών μας σε ελληνικούς και διεθνείς κανονισμούς μαζί με την μακρόχρονη εμπειρία του τεχνικού προσωπικού μας σε μεγάλα έργα, καθώς και η στενή συνεργασία με τους κορυφαίους κατασκευαστές, μας δίνει την ευελιξία να προσαρμοζόμαστε γρήγορα στις διαρκώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις του έργου , με καινοτόμες λύσεις, χαμηλές τιμές και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών.

Σε κάθε φάση ενός έργου – από τη πρώτη συνάντηση, τη μελέτη και τη πρόταση, μέχρι την ολοκλήρωση – κατανοούμε όλα τα προβλήματα και τις απαιτήσεις του έργου, δίνοντας τις κατάλληλες λύσεις ώστε ο πελάτης να αισθάνεται σίγουρος για τη επιτυχή παράδοση και σωστή λειτουργία του συστήματος.


ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ

Θέλουμε οι πελάτες να έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στα συστήματα μας.

Θέλουμε να έχουν τη βεβαιότητα ότι δεν κινδυνεύουν ούτε οι ίδιοι, ούτε η περιουσία τους.

Θέλουμε να είναι ασφαλείς.

Το όραμα μας είναι η δημιουργία μακροπρόθεσμων επαγγελματικών συνεργασιών. Όλοι στην εταιρεία μας εργαζόμαστε για ένα γόνιμο αποτέλεσμα, μέσα σε κλίμα στενής συνεργασίας και αλληλοεκτίμησης. Πάνω από όλα αγωνιζόμαστε για το καλό όνομα της εταιρείας μας. Δεν επαναπαυόμαστε όμως σε αυτά που έχουμε κατακτήσει και παλεύουμε να γίνουμε μέρα με τη μέρα καλύτεροι.

Θέλουμε να είμαστε συνεχώς πιο καινοτόμοι στο τρόπο που σας υποστηρίζουμε και στις λύσεις που εφαρμόζουμε.


ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΕΡΓΑ


ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ

cert-iso


ΚΑΡΙΕΡΑ

Δεν υπάρχουν θέσεις εργασίες αυτή τη περίοδο.