ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

piranixneusi-60x60-green

ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Ένα σύστημα προστασίας από πυρκαγιά σε νοσοκομείο , το σχεδιάζουμε έτσι ώστε να έχουμε ανίχνευση σε πολύ αρχικό στάδιο, εντοπισμό του κινδύνου με ακρίβεια, έλεγχο των συστημάτων HVAC και των ανελκυστήρων. Η δυσκολία εκκένωσης των ασθενών απαιτεί τη μέγιστη αξιοπιστία στη λειτουργία της πυρανίχνευσης.
aytomati-katasvesi-60x60

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ

Σε χώρους με μεγάλο κίνδυνο πυρκαγιάς προτείνουμε σύστημα αυτόματης κατάσβεσης που θα πάρει εντολή από διπλή ζώνη ανιχνευτών για να αποφευχθούν λάθη. Οι έμπειροι μηχανικοί μας θα μελετήσουν την εφαρμογή του σωστού κατασβεστικού μέσου. Χρησιμοποιούμε ειδικά κατασβεστικά αέρια όπως Inergen, Argon, CO2, Aerosol κλπ.
time

ΩΡΟΜΕΤΡΗΣΗ

Με τις ηλεκτρονικές κάρτες και τους έξυπνους καρταναγνώστες αποφεύγονται τα λάθη στον υπολογισμό της μισθοδοσίας σε ένα περιβάλλον που λειτουργεί 24 ώρες/365 μέρες. Με το σωστό έλεγχο αποφεύγονται οι καθυστερήσεις των υπαλλήλων και τα τραβηγμένα διαλείμματα. Καταγράφονται οι αναχωρήσεις για ασθένεια ή εργασία και είναι άμεση η δημιουργία περιοδικών αναφορών και στατιστικών στοιχείων.
surge

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΤΑΣΕΙΣ

Προστατεύουμε τα συστήματα πυρασφάλειας και ασφάλειας από αιχμές τάσης και κεραυνούς με απαγωγείς υπερτάσεως. Ειδικά οι εξωτερικές κάμερες σε ιστούς εξοπλίζονται με αντικεραυνικά στοιχεία για την προστασία τους.
air-sampling

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΑΠΝΟΥ ΜΕ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

Είναι απαραίτητη σε μεγάλα αμφιθέατρα , τμήματα διαγνωστικής η θεραπευτικής πυρηνικής ιατρικής και χώρους ακτινογραφίας X-Ray.
gas-detection

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΑΕΡΙΩΝ

Προμηθεύουμε και εγκαθιστούμε ανιχνευτές για εύφλεκτα αέρια που χρησιμοποιούνται στην αναισθησία όπως αιθυλένιο και χλώριο. Σε κάποιους χώρους νοσοκομείων πρέπει να ανιχνεύουμε με ακρίβεια το ποσοστό του οξυγόνου στον αέρα.
alarm

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Προστατεύουμε κλινήρης ασθενής ειδοποιώντας το προσωπικό σε περίπτωση αύξηση ς της θερμοκρασίας ή απουσίας του ασθενούς.
time-attendance

KΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΛΟΓΙΩΝ

Συγχρονίζουμε όλα τα ρολόγια με την ακριβή ώρα και φροντίζουμε για την απαραίτητη χρονομέτρηση στα χειρουργεία. Πρόσθετα ρολόγια ή χρονόμετρα μπορεί να συνδεθούν στο κεντρικό σύστημα ρολογιών χωρίς διακοπή της σωστής ένδειξης της ώρας.
voice-evacuation

ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Το σύστημά μας, ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο ασθενείς, επισκέπτες και προσωπικό με φωνητικά μηνύματα (ζωντανά ή προ-μαγνητοφωνημένα) και ηλεκτρονικές πινακίδες ανακοινώσεων. Προστατεύουμε την ακεραιότητα και την ζωή όλων με την ενημέρωση ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος και οδηγίες για την ασφαλή έξοδο από ένα κτίριο χωρίς πανικό. Αντίστοιχα μηνύματα μεταδίδουμε στους εξωτερικούς χώρους του νοσοκομειακού συγκροτήματος κτιρίων.
cctv

CCTV

Κάμερες υψηλής ευκρίνειας στο τμήμα νεογνών αποτρέπουν απαγωγές με σκοπό την εμπορία βρεφών. Η ψηφιακή καταγραφή εγχειρήσεων χρησιμοποιείται για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Στη μονάδα εντατικής θεραπείας εγκαθιστούμε κάμερες παρακολούθησης των ασθενών που βοηθάνε το προσωπικό στην απαιτούμενη επαγρύπνηση 24/7 αφού η αστραπιαία επέμβαση σώζει ζωές. Στους χώρους ανάνηψης η κατάσταση των ασθενών παρακολουθείτε μόνιμα από τις ειδικευμένες αδερφές μέσω ευαίσθητων καμερών.
system-integration-and-visulazation

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαθέτουμε λογισμικό ολοκλήρωσης για την ενοποίηση των συστημάτων διαφόρων κατασκευαστών και συστημάτων όπως η πυρανίχνευση, η αυτόματη κατάσβεση, τα συστήματα συναγερμού, οι κάμερες και το σύστημα ελέγχου εισόδου. Η γραφική απεικόνιση βοηθάει πάρα πολύ στον ασφαλή εντοπισμό κινδύνου από το χειριστή ακόμα και όταν είναι σε πίεση χρόνου και συμβάντων.