ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ X-RAYS & ΠΥΛΕΣ

Συνεργαζόμαστε με τη Rapiscan Systems, το κορυφαίο προμηθευτή μηχανημάτων ελέγχων ασφαλείας και ολοκληρωμένων υπηρεσιών. Προσφέρουμε λύσεις που ανταποκρίνονται απόλυτα στις ανάγκες των πελατών μας για την ασφάλεια επιβατών και εμπορευμάτων σε κάθε μεταφορικό μέσο αλλά και για την ασφάλεια στη δουλειά μας και στη πόλη μας.


ΠΥΛΕΣ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗΣ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

Χρησιμεύουν κυρίως για την ανίχνευση όπλων. Τυπικές εφαρμογές είναι ο έλεγχος των επιβατών σε αεροδρόμια και λιμάνια, ο έλεγχος επισκεπτών σε δικαστήρια, υπουργεία, φυλακές κλπ. Εγκαθιστούμε πύλες σε νυχτερινά κέντρα, γήπεδα, συναυλίες, ξενοδοχεία και καζίνο. Τα μηχανήματά μας διευκολύνουν τον έλεγχο εντοπίζοντας το σημείο του σώματος που υπάρχει επικίνδυνο αντικείμενο.


ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑΣ & ΜΙΚΡΩΝ ΔΕΜΑΤΩΝ

Προσφέρουμε ένα μηχάνημα X-Ray κατάλληλου μεγέθους και με εξαιρετική ποιότητα εικόνας. Σχεδιασμένο για να μεταφέρεται εύκολα είναι ιδανικό για σχολεία, ξενοδοχεία, συνεδριακά και εκθεσιακά κέντρα. Συνοδεύεται από ένα πακέτο λογισμικών που το καθιστούν ιδιαίτερα εύχρηστο.


ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ & ΔΕΜΑΤΩΝ

Ο ιμάντας του μηχανήματος είναι σε χαμηλό ύψος για να διευκολύνεται η φόρτωση και εκφόρτωση των αποσκευών σε όρθια θέση. Διατίθεται λογισμικό αυτόματης επισήμανσης για την ανίχνευση εκρηκτικών και ναρκωτικών ουσιών. Έχει όλες τις εγκρίσεις για έλεγχο αποσκευών και δεμάτων σε αεροδρόμια. Ειδικές εφαρμογές λογισμικού φροντίζουν για την εγρήγορση και εκπαίδευση των χειριστών.


ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

Είναι κατάλληλα για τον έλεγχο εμπορευμάτων σε μεγάλες παλέτες και κοντέινερ σε τελωνεία και air cargo. Διαθέτουν τούνελ ελέγχου πολύ μεγάλων διαστάσεων με μία ή δύο γεννήτριες ακτίνων Χ. Είναι πιστοποιημένα κατά TSA και πληρούν απόλυτα τις υποχρεωτικές Ευρωπαϊκές προδιαγραφές για την ασφάλεια των πτήσεων. Είναι εξοπλισμένα με περισσότερους από 14 ειδικούς αλγόριθμους που βοηθούν το χειριστή να εντοπίσει με σιγουριά λαθραία εμπορεύματα.


ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & CONTAINERS

Αυτά τα μηχανήματα της Rapiscan Systems έχουν εγκατασταθεί σε πολλά κράτη σε όλες τις ηπείρους στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Έχουν αποδείξει τις εξαιρετικές τους δυνατότητες στην ανίχνευση εκρηκτικών, ναρκωτικών και λαθραίων. Ξεχωρίζουν για τη ταχύτητα ελέγχου, την αξιοπιστία τους, το χαμηλό λειτουργικό κόστος και την ευκολία χειρισμού και συντήρησης.