ΜΕΣΑ ΣΤΑΘΕΡΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ

piranixneusi-60x60-green

ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Ευαίσθητοι ανιχνευτές καπνού προστατεύουν όλα τα επίπεδα για το κοινό και τους τεχνικούς χώρους. Το σύστημα πυρανίχνευσης ελέγχει τους ανελκυστήρες, τον αερισμό, τα πυροδιαφράγματα και τα συστήματα αυτόματης κατάσβεσης.
gas-detection

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΑΕΡΙΩΝ

Στους χώρους με συστοιχίες συσσωρευτών, ειδικοί ανιχνευτές υδρογόνου δίνουν συναγερμό και ενεργοποιούν τον αερισμό πριν δημιουργηθεί κίνδυνος έκρηξης.
system-integration-and-visulazation

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Ειδικό λογισμικό εμφανίζει σε οθόνη κατόψεις όλων των επιπέδων ενός σταθμού και σε περίπτωση πυρκαγιάς εντοπίζει το χώρο και εκτυπώνει άμεσα σχέδιο με την ταχύτερη πρόσβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο χώρο που κινδυνεύει με οδηγίες για την ομάδα πυρασφάλειας του σταθμού.
voice-evacuation

ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Ο σταθμάρχης στον κάθε σταθμό και το προσωπικό του κέντρου ελέγχου κάνουν τις ανακοινώσεις ζωντανά ή μεταδίδονται μαγνητοφωνημένα μηνύματα. Σε περίπτωση πυρκαγιάς, σεισμού ή έκτακτου γεγονότος μεταδίδονται αυτόματα μηνύματα που κατευθύνουν χωρίς πανικό τους επιβάτες να εκκενώσουν το σταθμό.
cctv

CCTV

Εικονολήπτες υψηλής ευκρίνειας προσφέρουν οπτικό έλεγχο στους χώρους κοινού και στους τεχνικούς χώρους. Από ειδικές οθόνες οι οδηγοί των συρμών φροντίζουν για την ασφαλή επιβίβαση και αποβίβαση των επιβατών. Με εξειδικευμένο λογισμικό εντοπίζονται ασυνόδευτες χειραποσκευές και άλλα ύποπτα αντικείμενα.
aytomati-katasvesi-60x60

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ

Χρησιμοποιούμε κατασβεστικά αέρια, όπως το Inergen και το Argon, που σβήνουν τη φωτιά στους χώρους με ευαίσθητους αυτοματισμούς και πίνακες τηλεπικοινωνιών.
gate

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

Σύστημα με ηλεκτρονικές κάρτες και καρταναγνώστες ελέγχουν την είσοδο στο χώρο καταμέτρησης εισπράξεων, στο κέντρο ελέγχου, στα σταθμαρχεία κλπ
time-attendance

KΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΛΟΓΙΩΝ

Συγχρονίζει όλα τα ρολόγια στις αποβάθρες και τους άλλους χώρους κοινού. Δίνει τη σωστή ώρα στα αυτόματα εκδοτήρια και στην ακύρωση των εισιτηρίων. Μέσω δορυφορικού δέκτη ρυθμίζεται η ώρα με απόλυτη ακρίβεια.