ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Δίνουμε τη δυνατότητα στο προσωπικό ασφαλείας να αντιδράσει άμεσα και σωστά συγκεντρώνοντας τις πληροφορίες όλων των συστημάτων ασφαλείας σε μία οθόνη. Κατόψεις όλων των χώρων που απεικονίζουν ανιχνευτές, επαφές και καρταναγνώστες που  αλλάζουν χρώμα και αναβοσβήνουν όταν δώσουν συναγερμό, video από κάμερες που ανίχνευσαν κίνηση, οδηγίες (στην οθόνη και τυπωμένες) για τη ταχεία επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας ή των τεχνικών συνεργείων, ημερολόγιο συμβάντων και πολλά άλλα.


surge

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΤΑΣΕΙΣ

Στα συστήματα ασφαλείας οι αιχμές τάσης μπορεί να προκαλέσουν ψευδοσυναγερμούς ή και να καταστρέψουν τα ευαίσθητα ηλεκτρονικά στοιχεία. Είναι λοιπόν απαραίτητο να υπάρχουν αντικεραυνικά δομοστοιχεία προστασίας από κρουστικές υπερτάσεις µέσω διατάξεων απαγωγών και εξίσωσης δυναμικού.


ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΓΙΑ ΕΚΡΗΞΙΜΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ

Σας προμηθεύουμε συσκευές κατάλληλες για εκρήξιμη ατμόσφαιρα συμβατές με τα συστήματα πυρανίχνευσης και συναγερμού. Από κουμπιά συναγερμού πυρανίχνευσης, δευτερεύοντα ρολόγια, ανιχνευτές καπνού-θερμοκρασίας-φλογός, περιβλήματα καμερών μέχρι οπτικές και ακουστικές συσκευές ειδοποίησης.


data

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Αν θέλετε να μεταφέρετε σήμα Video, ethernet, σήματα συναγερμού από ή σε περισσότερα σημεία εμείς μπορούμε να το κάνουμε σωστά και αξιόπιστα. Θα επιλέξουμε μαζί αν είναι καλύτερα να γίνει ασύρματα, με οπτικές ίνες, μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας, τοπικό LAN ή WAN.


time-attendance

ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΛΟΓΙΩΝ

Σε σταθμούς τραίνου, μετρό, σχολεία, εργοστάσια, νοσοκομεία υπάρχει η ανάγκη συγχρονισμού όλων των ρολογιών ώστε να δείχνουν την ακριβή αλλά και την ίδια ώρα. Χρησιμοποιώντας μία κεντρική συσκευή, τη “μάνα”, που παίρνει τη σωστή ώρα δορυφορικά μέσω GPS, μπορούμε να δώσουμε την ακριβή ώρα σε όλα τα δευτερεύοντα ρολόγια, σε συσκευές έκδοσης και ελέγχου εισιτηρίων, σε αυτοματισμούς κλπ. Διαθέτουμε συστήματα χρονομέτρησης για αίθουσες χειρουργείων.


aviation

ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΕΡΟΠΛΟΪΑΣ

Προσφέρουμε τελευταίας τεχνολογίας συστήματα για τη φωτεινή σήμανση εμποδίων όπως κτίρια, πυλώνες, καμινάδες, εναέριες γραμμές υψηλής τάσης για την προστασία της αεροπλοΐας. Όλα τα φωτιστικά είναι σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Διεθνούς Οργάνωσης Πολιτικής Αεροπορίας (ICAO) και της Ομοσπονδιακής Διοίκησης Αεροπορίας (FAA).


ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΥΛΗΣ

Η είσοδος του προσωπικού, των υπεργολάβων, των πελατών και των αυτοκινήτων χρειάζεται σωστό έλεγχο. Εμείς συνδυάζουμε τη μηχανική προστασία (μπάρες και τουρνικέ) με τα ηλεκτρονικά συστήματα ασφαλείας (έλεγχος εισόδου με έξυπνες κάρτες, επικοινωνία με φωνή και εικόνα) και με βοηθήματα για το καλύτερο έλεγχο με άμεση εκτύπωση καρτών για πελάτες, αυτόματη ταυτοποίηση του προσωπικού και έλεγχο/καταγραφή εισόδου-εξόδου.