ΚΤΙΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ

piranixneusi-60x60-green

ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Ευαίσθητοι ανιχνευτές καπνού προστατεύουν όλους τους χώρους γραφείων, τους διαδρόμους, τα κλιμακοστάσια και όλους τους τεχνικούς χώρους. Το σύστημα πυρανίχνευσης ελέγχει τους ανελκυστήρες, τα πυροδιαφράγματα, το κλιματισμό και τα αυτόματα συστήματα κατάσβεσης.
access-control

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

Με το σύστημά μας είναι εύκολο το προσωπικό να κυκλοφορεί στους χώρους που επιτρέπεται ανάλογα με την ειδικότητα και το τμήμα που εργάζεται. Οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση μόνο στον όροφο και στο γραφείο που έχουν ραντεβού. Στην είσοδο εφοδιάζονται με έξυπνη κάρτα που ισχύει μόνο για το διάστημα της ώρας που θα διαρκέσει η παραμονή τους στο κτίριο.
Χρησιμοποιώντας το σύστημα ελέγχου εισόδου σε συνδυασμό με το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης θα μπορείτε να αυξήσετε το επίπεδο ασφάλειας μειώνοντας το προσωπικό ασφαλείας.
Προτείνουμε την εγκατάσταση καρταναγνωστών στους ανελκυστήρες για πλήρη έλεγχο πρόσβασης στους ορόφους.
surge

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΤΑΣΕΙΣ

Προστατεύουμε τα συστήματα πυρασφάλειας και ασφάλειας από αιχμές τάσης και με απαγωγείς υπερτάσεως. Ειδικά οι εξωτερικές κάμερες σε ιστούς εξοπλίζονται με αντικεραυνικά στοιχεία για την προστασία τους.
voice-evacuation

ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Tο σύστημά μας, ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο επισκέπτες και προσωπικό με φωνητικά μηνύματα (ζωντανά ή προ-μαγνητοφωνημένα) και ηλεκτρονικές πινακίδες ανακοινώσεων. Προστατεύουμε την ακεραιότητα και την ζωή όλων με την ενημέρωση ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος και οδηγίες για την ασφαλή έξοδο από ένα κτίριο χωρίς πανικό. Αντίστοιχα μηνύματα μεταδίδουμε στους εξωτερικούς χώρους του κτιρίου.
time

ΩΡΟΜΕΤΡΗΣΗ

Με τις ηλεκτρονικές κάρτες και τους έξυπνους
καρταναγνώστες αποφεύγονται τα λάθη στον υπολογισμό της μισθοδοσίας σε ένα περιβάλλον που λειτουργεί 24 ώρες/365 μέρες. Με το σωστό έλεγχο αποφεύγονται οι καθυστερήσεις των υπαλλήλων και τα τραβηγμένα διαλείμματα. Καταγράφονται οι αναχωρήσεις για ασθένεια ή εργασία και είναι άμεση η δημιουργία περιοδικών αναφορών και στατιστικών στοιχείων.
time-attendance

KΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΛΟΓΙΩΝ

Συγχρονίζουμε όλα τα ρολόγια με την ακριβή ώρα και φροντίζουμε για τη σωστή ώρα στη καταγραφή συμβάντων στα συστήματα ασφαλείας. Πρόσθετα ρολόγια μπορεί να συνδεθούν στο κεντρικό σύστημα ρολογιών χωρίς διακοπή της σωστής ένδειξης της ώρας.
xray

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ X-RAY & ΠΥΛΕΣ

Από πύλη ανιχνευτή μετάλλων μέχρι υψηλής τεχνολογίας X-Ray ελέγχου αποσκευών, προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα λύσεων ασφαλείας all-inclusive. Βοηθάμε το προσωπικό ασφαλείας να ελέγχουν εργαζόμενους και επισκέπτες γρήγορα και αποτελεσματικά για να εξασφαλίστει ότι ναρκωτικά, εκρηκτικά και κάθε είδους όπλα δεν θα μπούν στο κτίριο.
system-integration-and-visulazation

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαθέτουμε λογισμικό ολοκλήρωσης για την ενοποίηση των συστημάτων διαφόρων κατασκευαστών και συστημάτων όπως η πυρανίχνευση, η αυτόματη κατάσβεση, τα συστήματα συναγερμού, οι κάμερες και το σύστημα ελέγχου εισόδου. Η γραφική απεικόνιση βοηθάει πάρα πολύ στον ασφαλή εντοπισμό κινδύνου από το χειριστή ακόμα και όταν είναι σε πίεση χρόνου και συμβάντων.