ΚΕΝΤΡΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ

air-sampling

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΑΠΝΟΥ ΜΕ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

Οι πολύ μεγάλες αποθήκες εμπορευμάτων απαιτούν πυρανίχνευση σε πολλά επίπεδα και άμεση ενεργοποίηση. Εγκαθιστούμε τις σωληνώσεις με τα ακροφύσια σε διαφορετικά επίπεδα εξασφαλίζοντας πολύ γρήγορα ανίχνευση μίας πυρκαγιάς. Το ίδιο ισχύει στους ψυκτικούς θαλάμους των αποθηκών, που λόγω των εξαιρετικά χαμηλών θερμοκρασιών ή συσκευή ανίχνευσης πρέπει να εγκατασταθεί εκτός ψύξης.
cctv

CCTV

Εγκαθιστώντας το σύστημά μας, είναι απλό να παρακολουθείτε όλες τις αποθήκες, τα σημεία φόρτωσης και διακίνησης από ένα κεντρικό σημείο. Έτσι ο πελάτης σας θα διαπιστώσει ότι τα εμπορεύματά του τα φυλάσσετε και τα διακινείτε με τη μεγαλύτερη δυνατή προσοχή και ασφάλεια. Σε περίπτωση που απαιτείται η οπτική παρακολούθηση αποθηκών σε πολύ μεγάλες αποστάσεις προσφέρουμε λύση με ασύρματες κάμερες η μετάδοση εικόνας μέσω δορυφορικού διαδικτύου.
time

ΩΡΟΜΕΤΡΗΣΗ

Με τις ηλεκτρονικές κάρτες και τους έξυπνους καρταναγνώστες αποφεύγονται τα λάθη στον υπολογισμό της μισθοδοσίας σε ένα περιβάλλον που λειτουργεί 24 ώρες/365 μέρες. Με το σωστό έλεγχο αποφεύγονται οι καθυστερήσεις των υπαλλήλων και τα τραβηγμένα διαλείμματα. Καταγράφονται οι αναχωρήσεις για ασθένεια ή εργασία και είναι άμεση η δημιουργία περιοδικών αναφορών και στατιστικών στοιχείων.
gas-detection

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΑΕΡΙΩΝ

Στις αποθήκες εμπορευμάτων φορτίζονται πολλά περονοφόρα και είναι πιθανό να παρουσιαστεί έκλυση υδρογόνου που είναι πολύ επικίνδυνο. Οι ανιχνευτές μας αντιλαμβάνονται την παρουσία του υδρογόνου πολύ πριν φτάσει το κατώτερο εκρήξιμο όριο στην ατμόσφαιρα, ενεργοποιούν το σύστημα αερισμού και ειδοποιούν τους χειριστές.
active

Παθητικά & Ενεργητικά Υπέρυθρα

Προτείνουμε Ασύρματους Ανιχνευτές Παθητικών Υπέρυθρων Ακτινών για την επιτήρηση φορτηγών με εμπορεύματα τις νυχτερινές ώρες. Διαθέτουν ενσωματωμένη μπαταρία που διαρκεί 2 χρόνια. Είναι σχεδιασμένοι για στερέωση σε τοίχο ή σε ιστό, έχουν εξαιρετική αξιοπιστία και εμβέλεια ανίχνευσης μεγαλύτερη από 100m.
surge

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΤΑΣΕΙΣ

Προστατεύουμε τα συστήματα πυρασφάλειας και ασφάλειας από αιχμές τάσης και κεραυνούς με απαγωγείς υπερτάσεως. Ειδικά οι εξωτερικές κάμερες σε ιστούς εξοπλίζονται με αντικεραυνικά στοιχεία για την προστασία τους.
xray

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ X-RAY & ΠΥΛΕΣ

Οι πελάτες μας στα Air-Cargo Logistics χρησιμοποιούν προηγμένο μηχάνημα X-Ray με διπλή γεννήτρια για σκανάρισμα των μεγάλων κιβωτίων. Τα μηχανήματα μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους χειριστές να εντοπίζουν άμεσα ένα ευρύ φάσμα εκρηκτικών υλών και ναρκωτικών σε πραγματικό χρόνο κυκλώνοντας στο monitor τις επικίνδυνες ουσίες και υλικά.
gate

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΥΛΗΣ

Με στόχο τον πλήρη έλεγχο όλων των οχημάτων και ατόμων που εισέρχονται ή εξέρχονται από τις αποθήκες διακίνησης εμπορευμάτων, ενοποιούμε το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης και το σύστημα αναγνώρισης και καταγραφής πινακίδων με το σύστημα ελέγχου εισόδου από τουρνικέ, μπάρες ή πόρτες.
access-control

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

Η σωστή αυτοματοποίηση του ελέγχου της πύλης προσφέρει πλήρη παρακολούθηση και αυξημένη ασφάλεια. Συνδυάζουμε τα μηχανικά μέσα προστασίας, μπάρες και τουρνικέ, με τον ηλεκτρονικό έλεγχο εισόδου με έξυπνες κάρτες, κάμερες και ενδοεπικοινωνία.