ΚΕΝΤΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

piranixneusi-60x60-green

ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Η διακοπή λειτουργίας ενός ή περισσοτέρων server σημαίνει ανυπολόγιστη ζημιά για τη τράπεζα ή για την επιχείρηση που εξυπηρετεί. Προτείνουμε διαφορετικές μεθόδους ανίχνευσης καπνού μέσα στα ερμάρια αλλά και στις ψευδοροφές ,ψευδοπάτωμα και στο χώρο το UPS.
access-control

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

Το σύστημά μας επιτρέπει την είσοδο στους ευαίσθητους χώρους (όπως server room ή hard disk vaults) μόνο σε εξουσιοδοτημένα άτομα. Αν θέλετε σε ένα συγκεκριμένο χώρο να μην μπορεί να μπει μόνος του οποιοσδήποτε, τότε μπορούμε να ενεργοποιήσουμε την επιλογή two men, οπου απαιτούνται δύο έξυπνες κάρτες σε χρόνο μικρότερο του λεπτού για να ανοίξει η πόρτα.
air-sampling

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΚΑΠΝΟΥ ΜΕ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

Τα πολύ μεγάλα ρεύματα αέρα στα κέντρα ηλεκτρονικών υπολογιστών (30-60 αλλαγές αέρα την ώρα) δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα πυρανίχνευσης με κλασικούς σημειακούς ανιχνευτές καπνού. Οι αλλαγές αέρα είναι απαραίτητες για την σωστή ψύξη των βασικών στοιχείων των υπολογιστών όμως δημιουργούν μία οριζόντια γραμμική ροή κοντά στην οροφή και γενικότερα στροβιλισμούς αέρα εντός και εκτός ερμαρίων που δεν επιτρέπουν στον καπνό να φτάσει στην οροφή αλλά τον εκτρέπουν προς τα στόμια απαγωγής αέρα προς τα στοιχεία ψύξης. Χρησιμοποιώντας σύστημα αναρρόφησης τοποθετούμε τα ακροφύσια ακριβώς εκεί που θα οδηγηθεί ο καπνός.
time

ΩΡΟΜΕΤΡΗΣΗ

Με τις ηλεκτρονικές κάρτες και τους έξυπνους καρταναγνώστες αποφεύγονται τα λάθη στον υπολογισμό της μισθοδοσίας σε ένα περιβάλλον που λειτουργεί 24 ώρες/365 μέρες. Με το σωστό έλεγχο αποφεύγονται οι καθυστερήσεις των υπαλλήλων και τα τραβηγμένα διαλείμματα. Καταγράφονται οι αναχωρήσεις για ασθένεια ή εργασία και είναι άμεση η δημιουργία περιοδικών αναφορών και στατιστικών.
aytomati-katasvesi-60x60

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ

Προτείνουμε ένα σύστημα με κατασβεστικό υλικό ασφαλές για τους ανθρώπους που δεν επηρεάζει τη λειτουργία ευαίσθητων ηλεκτρονικών στοιχείων και δεν βλάπτει το περιβάλλον. Φροντίζουμε ακόμα ο θόρυβος και το σφύριγμα στα ακροφύσια κατάσβεσης να είναι σε επίπεδο που να μη δημιουργήσει βλάβη στους σκληρούς δίσκους.
surge

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΤΑΣΕΙΣ

Προστατεύουμε τα συστήματα πυρασφάλειας και ασφάλειας από αιχμές τάσης και κεραυνούς με απαγωγείς υπερτάσεως. Ειδικά οι εξωτερικές κάμερες σε ιστούς εξοπλίζονται με αντικεραυνικά στοιχεία για την προστασία τους.