ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΡΓΑ

piranixneusi-60x60-green

ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Οι ανεμογεννήτριες, ειδικά αυτές που είναι εγκατεστημένες μέσα στη θάλασσα, είναι πολύ δύσκολα προσπελάσιμες για να επέμβουμε σε περίπτωση φωτιάς. Προτείνουμε ένα σύστημα ανίχνευσης πυρκαγιάς που δίνει εντολή για άμεση και αυτόματη κατάσβεση αποφεύγοντας δύσκολες και ακριβές θαλάσσιες επιχειρήσεις κατάσβεσης.

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η βασική ιδέα είναι ένα ασύρματο σύστημα ασφαλείας για πάρκα με ανεμογεννήτριες ή φωτοβολταϊκά. Σε συνδυασμό με τους δοκιμασμένους αλγόριθμους της ανίχνευσης κίνησης των καμερών, εξασφαλίζουν μία αξιόπιστη αξιολόγηση των συναγερμών. Οι κάμερες εστιάζουν άμεσα τη ζώνη που έδωσε συναγερμό, εξασφαλίζουν την άμεση αντιμετώπιση, επέμβαση αλλά και ολοκληρωμένη καταγραφή του συμβάντος σε έγχρωμο video.
thermal-60x60

ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ

Ελέγχουμε τη θερμοκρασία κατά μήκος των καλωδίων ισχύος με ειδική οπτική ίνα. Μπορούμε να δούμε απομακρυσμένα την καμπύλη θερμοκρασίας αλλά και να ειδοποιηθούμε σε απότομη και ασυνήθιστη μεταβολή.
surge

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΤΑΣΕΙΣ

Προστατεύουμε τα συστήματα πυρασφάλειας και ασφάλειας από αιχμές τάσης και κεραυνούς με απαγωγείς υπερτάσεως. Ειδικά οι εξωτερικές κάμερες σε ιστούς εξοπλίζονται με αντικεραυνικά στοιχεία για την προστασία τους.
aviation

ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΕΡΟΠΛΟΪΑΣ

Τοποθετούμε φώτα σήμανσης στις ανεμογεννήτριες για την ασφάλεια της αεροπλοΐας , τηρώντας τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.
aytomati-katasvesi-60x60

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ

Η χρήση Αργού ή Αζώτου ενδείκνυται για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών στα ηλεκτρικά συστήματα των ανεμογεννητριών. Θα σβήσουν τη φωτιά γρήγορα και αξιόπιστα και δεν προκαλούν βλάβη στα ευαίσθητα ηλεκτρονικά συστήματα. Η τεχνολογία ψεκασμού νερού είναι ιδανική για τα μηχανικά μέρη.
active

ΠΑΘΗΤΙΚΑ & ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΑ ΥΠΕΡΥΘΡΑ

Ασύρματοι ανιχνευτές Παθητικών Υπέρυθρων Ακτινών δίνουν συναγερμό σε κάθε προσπάθεια διείσδυσης. Διαθέτουν ενσωματωμένη μπαταρία που διαρκεί 2 χρόνια. Είναι σχεδιασμένοι για στερέωση σε τοίχο ή σε ιστό, έχουν εξαιρετική αξιοπιστία και εμβέλεια ανίχνευσης μεγαλύτερη από 100m.
cctv

CCTV

Εγκαθιστούμε κάμερες κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης για τη προστασία των ανεμμογεννητριών και ηλιακών πάρκων από κλοπές, βανδαλισμούς αλλά και για τη παρακολούθηση της λειτουργίας τους από τον υπολογιστή σας ή το tablet και το κινητό σας.
data-transfer

METAΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Η χρησιμοποίηση δορυφορικού Internet υψηλής ταχύτητας σε ανεμμογεννήτριες στη θάλασσα είναι η πιο γρήγορη και οικονομική λύση για τη μετάδοση εικόνας, VOIP τηλεφωνίας και στοιχείων λειτουργίας. Και όλα αυτά για ένα κλάσμα του κόστους και του χρόνου εγκατάστασης γραμμών οπτικών ινών.