ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

voice-evacuation

ΕΚΚΕΝΩΣΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ

Αντί για σειρήνες που πανικοβάλουν χρησιμοποιούμε κάτι καλύτερο. Το σύστημά μας, ενημερώνει σε πραγματικό χρόνο πελάτες και προσωπικό με φωνητικά μηνύματα (ζωντανά ή προ-μαγνητοφωνημένα) και ηλεκτρονικές πινακίδες ανακοινώσεων. Προστατεύουμε την ακεραιότητα και την ζωή όλων με την ενημέρωση ότι υπάρχει κάποιος κίνδυνος και οδηγίες για την ασφαλή έξοδο από το κτίριο χωρίς πανικό.
cctv

CCTV

Τοποθετούμε κάμερες σε εμφανή σημεία ώστε να αποθαρρύνουν τη διάπραξη κλοπών, διαρρήξεων και κάθε είδους πράξεις βίας. Ταυτόχρονα καταγράφουν κάθε συμβάν βοηθώντας την αστυνομία, τους πελάτες και τα προσωπικό. Το σύστημα αναγνώρισης και καταγραφής πινακίδων είναι σχεδιασμένο για να σας προσφέρει μία ολοκληρωμένη λύση στη διαχείριση του parking της επιχείρησής σας, μειώνοντας τα έξοδα προσωπικού.
aytomati-katasvesi-60x60

ΑΥΤΟΜΑΤΗ ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ

Σε χώρους με μεγάλο κίνδυνο πυρκαγιάς προτείνουμε σύστημα αυτόματης κατάσβεσης που θα πάρει εντολή από διπλή ζώνη ανιχνευτών για να αποφευχθούν λάθη. Οι έμπειροι μηχανικοί μας θα μελετήσουν την εφαρμογή του σωστού κατασβεστικού μέσου. Χρησιμοποιούμε ειδικά κατασβεστικά αέρια όπως Inergen, Argon, CO2, Aerosol κλπ.
system-integration-and-visulazation

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαθέτουμε λογισμικό ολοκλήρωσης για την ενοποίηση των συστημάτων διαφόρων κατασκευαστών και συστημάτων όπως η πυρανίχνευση, η αυτόματη κατάσβεση, τα συστήματα συναγερμού, οι κάμερες και το σύστημα ελέγχου εισόδου. Η γραφική απεικόνιση βοηθάει πάρα πολύ στον ασφαλή εντοπισμό κινδύνου από το χειριστή ακόμα και όταν είναι σε πίεση χρόνου και συμβάντων.
gas-detection

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΑΕΡΙΩΝ

Σε υπόγεια παρκινγκ το μονοξείδιο του άνθρακα και το διοξείδιο του αζώτου είναι δύο επικίνδυνα αέρια που παρουσιάζονται από ατελή και κακή καύση της βενζίνης και του πετρελαίου. Οι ανιχνευτές μας ελέγχουν την ατμόσφαιρα, βάζουν σε λειτουργία το σύστημα αερισμού και ειδοποιούν το προσωπικό και τους οδηγούς.