Υπηρεσίες

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ – ΘΕΣΗ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Έμπειρα και πιστοποιημένα συνεργεία σας προσφέρουν: εγκατάσταση καλωδίων, στερέωση όλων των συσκευών, προστασία από κεραυνούς και αιχμές τάσης, καλωδιώσεις των συσκευών, θέση σε λειτουργία, παρουσίαση και επεξήγηση σχεδίων εγκατάστασης κ.α.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ

Το σύστημά σας πρέπει να ελέγχετε και να συντηρείτε σε τακτά διαστήματα για να έχετε τη βεβαιότητα της καλής και συνεχούς λειτουργίας του. Εμείς έχουμε την εμπειρία και την οργάνωση να το κάνουμε. Όμως ένα συμφωνητικό συντήρησης μαζί μας…

Υπηρεσίες

ΜΕΛΕΤΗ – ΣΧΕΔΙΑΣΗ

Δεν περιοριζόμαστε στη σχεδίαση του συστήματος σας αλλά κάνουμε μελέτη σκοπιμότητας, σας δίνουμε εναλλακτικές προτάσεις και εξειδικευμένη λεπτομερή τεχνική σχεδίαση.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Όλα είναι έτοιμα! Οι συσκευές εγκατεστημένες, το λογισμικό λειτουργεί θαυμάσια αλλά μπορούν οι υπεύθυνοι να εκμεταλλευτούν όλες τις νέες δυνατότητες που σας παρέχουν την ασφάλεια που θέλετε;

ΑΠΟΜΑΚΡΥΣΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ & ΥΠΟΣΤΗΡΙΣΗ

Οι τεχνικοί μας μπορούν να προγραμματίσουν, να διαγνώσουν μία βλάβη, να επαναφέρουν ένα σύστημα σε λειτουργία δουλεύοντας από μακριά μέσω ενός υπολογιστή.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Πολλοί πελάτες μας έχουν ήδη ένα σύστημα ασφαλείας και το χρησιμοποιούν αρκετά χρόνια. Μπορεί να είναι απαρχαιωμένο αλλά δεν γίνεται ξαφνικά να πετάξει ο πελάτης το σύστημα. Εχουμε καλύτερη πρόταση.

Ποιοι Είμαστε

Η GSec Ltd. ιδρύθηκε για να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας με προϊόντα των κορυφαίων κατασκευαστών παγκοσμίως και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο επιχειρηματικό και τεχνολογικό περιβάλλον, η ανάγκη για προϊόντα αιχμής μαζί με τεχνογνωσία και υψηλή ποιότητα υπηρεσιών είναι επιτακτική.
Η GSec Ltd. ιδρύθηκε για να προσφέρει στους πελάτες της ολοκληρωμένες λύσεις ασφάλειας με προϊόντα των κορυφαίων κατασκευαστών παγκοσμίως και υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.