ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΕΣ

piranixneusi-60x60-green

ΠΥΡΑΝΙΧΝΕΥΣΗ

Εγκαθιστούμε πυρανίχνευση στους πιο ζωτικούς χώρους του αεροδρομίου όπως στα σημεία φόρτωσης συσσωρευτών, στα πεδία μέσης και χαμηλής τάσης, στους κινητήρες, στις κυλιόμενες σκάλες, στα κανάλια καλωδίων, στους χώρους με ερμάρια αυτοματισμού, όπου αποθηκεύονται καύσιμα, στους ταινιόδρομους και στα μηχανήματα ελέγχου αποσκευών.
cctv

CCTV

Οι κάμερές μας επιβλέπουν τον αεροδιάδρομο τα υπόστεγα των αεροπλάνων, τα τέρμιναλ, τα parking και τις οδούς πρόσβασης . Ύποπτα άτομα και οχήματα καταγράφονται ενώ ειδοποιούνται οι υπεύθυνοι. Με της υψηλής ευκρίνειας κάμερές μας έχουμε τέλεια εικόνα με όλες τις καιρικές συνθήκες. Χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας αλγόριθμους για την αυτόματη αναγνώριση εγκαταλελειμμένων αποσκευών που μπορούν να αποτελούν σοβαρό κίνδυνο.
system-integration-and-visulazation

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαθέτουμε λογισμικό ολοκλήρωσης για την ενοποίηση των συστημάτων διαφόρων κατασκευαστών και συστημάτων όπως η πυρανίχνευση, η αυτόματη κατάσβεση, τα συστήματα συναγερμού, οι κάμερες και το σύστημα ελέγχου εισόδου. Η γραφική απεικόνιση με τις κατόψεις όλων των επιπέδων των κτιρίων, βοηθάει πάρα πολύ στον ασφαλή εντοπισμό του κινδύνου από το χειριστή, ακόμα και όταν είναι σε πίεση χρόνου από περισσότερα συμβάντα.
time-attendance

KΕΝΤΡΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΡΟΛΟΓΙΩΝ

Η κεντρική μονάδα συγχρονίζει όλα τα ρολόγια στους χώρους επιβατών αλλά και σε όλα τα συστήματα του αεροδρομίου, όπως την ώρα στα μηχανήματα ελέγχου εισιτηρίων, στον πύργο ελέγχου, κλπ.. Σε περίπτωση διακοπής ηλεκτρικής τροφοδοσίας τα ρολόγια επανακτούν αυτόματα τη σωστή ώρα.
gas-detection

ΑΝΙΧΝΕΥΣΗ ΑΕΡΙΩΝ

Στις αποθήκες εμπορευμάτων και αποσκευών που φορτίζονται πολλά περονοφόρα, είναι πιθανό να παρουσιαστεί έκλυση υδρογόνου που είναι πολύ επικίνδυνο. Οι ανιχνευτές μας αντιλαμβάνονται την παρουσία του υδρογόνου πολύ πριν φτάσει το κατώτερο εκρήξιμο όριο στην ατμόσφαιρα, ενεργοποιούν το σύστημα αερισμού και ειδοποιούν τους χειριστές.

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η ενοποίηση λειτουργίας των ανιχνευτών διείσδυσης στη περίμετρο με το κλειστό σύστημα τηλεόρασης προσφέρει ένα πολύ υψηλό επίπεδο ασφαλείας. Οι δέσμες μικροκυμάτων ψηφιακής τεχνολογίας τοποθετημένοι κατά μήκος της περιμέτρου του αεροδρομίου σε συνδυασμό με τους δοκιμασμένους αλγόριθμους της ανίχνευσης κίνησης των καμερών εξασφαλίζουν μία αξιόπιστη αξιολόγηση των συναγερμών. Σε περίπτωση διείσδυσης οι κάμερες εστιάζουν στη ζώνη που έδωσε συναγερμό, βοηθούν στην άμεση αντιμετώπιση αλλά και καταγράφουν όλο το συμβάν.
surge

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΤΑΣΕΙΣ

Προστατεύουμε τα συστήματα πυρασφάλειας και ασφάλειας από αιχμές τάσης και κεραυνούς με απαγωγείς υπερτάσεως. Ειδικά οι εξωτερικές κάμερες σε ιστούς εξοπλίζονται με αντικεραυνικά στοιχεία για την προστασία τους.
aviation

ΣΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΕΡΟΠΛΟΪΑΣ

Διαθέτουμε Φωτιστικά Σήμανσης υψηλών κτιρίων, κατασκευών και άλλων εμποδίων όπως γραμμές υψηλής τάσης, ανεμογεννήτριες κλπ. Προμηθεύουμε επίσης φώτα προσέγγισης και ενδοδαπέδια πλευρικά ή κεντρικά φώτα διαδρόμου.
xray

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ X-RAY & ΠΥΛΕΣ

Προμηθεύουμε και βάζουμε σε λειτουργία τα μηχανήματα που ελέγχουν τις χειραποσκευές, τις αποσκευές και τους επιβάτες. Είναι συσκευές που διαθέτουν υψηλής τεχνολογίας λογισμικά ώστε να βοηθούν τους χειριστές να εντοπίζουν ναρκωτικά, εκρηκτικά, λαθραία και όπλα. Οι περισσότερες εταιρείες Cargo στην Ελλάδα χρησιμοποιούν τα μηχανήματά μας για τον έλεγχο των εμπορευματοκιβωτίων που μεταφέρουν αεροπορικώς.
time

ΩΡΟΜΕΤΡΗΣΗ

Με τις ηλεκτρονικές κάρτες και τους έξυπνους καρταναγνώστες αποφεύγονται τα λάθη στον υπολογισμό της μισθοδοσίας σε ένα περιβάλλον που λειτουργεί 24 ώρες/365 μέρες. Με το σωστό έλεγχο αποφεύγονται οι καθυστερήσεις των υπαλλήλων και τα τραβηγμένα διαλείμματα. Καταγράφονται οι αναχωρήσεις για ασθένεια ή εργασία και είναι άμεση η δημιουργία περιοδικών αναφορών και στατιστικών στοιχείων.

METAΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Σε ένα αεροδρόμιο απαιτείται η μεταφορά video ενός μεγάλου αριθμού καμερών και πολλά δεδομένα από πολλά κτίρια με συστήματα πυρανίχνευσης, συναγερμού, ελέγχου εισόδου προς το κέντρου ελέγχου. Αυτά γίνονται μόνο με δίκτυο οπτικών ινών και τους κατάλληλους διαβιβαστές στοιχείων.