ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

cctv

CCTV

Οι κάμερές μας προσφέρουν οπτική επιτήρηση σε μεγάλο βάθος πεδίου και καλύπτουν εκτεταμένες επιφάνειες όχι μόνο με εικόνα αλλά και με ανίχνευση κίνησης η μεταβολή εικόνας. Έτσι η μαγνητοσκόπηση γίνεται μόνο όταν υπάρχει λόγος. Εγκαθιστούμε και προγραμματίζουμε λογισμικό ανάλυσης εικόνων ώστε να είναι απόλυτα ασφαλής η περίμετρος με ξεκούραστη παρακολούθηση και ειδοποίηση της ομάδας επέμβασης αυτόματα.
alarm

ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

Βαριές θωρακισμένες πόρτες σε αποθήκες οπλισμού ή πυρηνικών κεφαλών προστατεύονται με ειδικές μαγνητικές επαφές με τηλεχειριζόμενη εντολή δοκιμής χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει η πόρτα. Οι επαφές μπορεί να είναι αντιεκρηκτικού τύπου αν απαιτείται από τον οπλισμό εντός των αποθηκών.
data-transfer

METAΦΟΡΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Πλεονασμός σημαίνει ασφάλεια. Στην μεταφορά video και σήματος συναγερμού χρησιμοποιούμε την τεχνολογία κλειστού βρόχου ώστε σε περίπτωση βλάβης σε καλώδιο χαλκού ή οπτικής ίνας να μη χαθούν δεδομένα.

ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ

Η ενοποίηση λειτουργίας των ανιχνευτών διείσδυσης στη περίμετρο με το κλειστό σύστημα τηλεόρασης προσφέρει ένα πολύ υψηλό επίπεδο ασφαλείας. Οι δέσμες μικροκυμάτων ψηφιακής τεχνολογίας τοποθετημένοι κατά μήκος της περιμέτρου σε συνδυασμό με τους δοκιμασμένους αλγόριθμους της ανίχνευσης κίνησης των καμερών εξασφαλίζουν μία αξιόπιστη αξιολόγηση των συναγερμών. Σε περίπτωση διείσδυσης οι κάμερες εστιάζουν στη ζώνη που έδωσε συναγερμό, βοηθούν στην άμεση αντιμετώπιση αλλά και καταγράφουν όλο το συμβάν.
system-integration-and-visulazation

ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ & ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ

Διαθέτουμε λογισμικό ολοκλήρωσης για την ενοποίηση των συστημάτων διαφόρων κατασκευαστών και συστημάτων όπως η πυρανίχνευση, η αυτόματη κατάσβεση, τα συστήματα συναγερμού, οι κάμερες και το σύστημα ελέγχου εισόδου. Η γραφική απεικόνιση βοηθάει πάρα πολύ στον ασφαλή εντοπισμό κινδύνου από το χειριστή ακόμα και όταν είναι σε πίεση χρόνου και συμβάντων.
gate

ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΥΛΗΣ

Η σωστή αυτοματοποίηση του ελέγχου της πύλης προσφέρει πλήρη παρακολούθηση και αυξημένη ασφάλεια. Συνδυάζουμε τα μηχανικά μέσα προστασίας, μπάρες και τουρνικέ, με τον ηλεκτρονικό έλεγχο εισόδου με έξυπνες κάρτες, κάμερες και ενδοεπικοινωνία.
access-control

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΙΣΟΔΟΥ

Το προσωπικό και οι επισκέπτες πρέπει να ελέγχονται και να παρακολουθούνται από τη βάση δεδομένων του συστήματος ελέγχου εισόδου. Σε μεμονωμένους χρήστες και σε διαφορετικό ωράριο μπορεί να επιτρέπεται ή να απαγορεύεται η πρόσβαση σε συγκεκριμένες περιοχές. Σε περιοχές υψηλού κινδύνου μπορούν να χρησιμοποιηθούν βιομετρικά συστήματα αναγνώρισης.
xray

ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ X-RAY & ΠΥΛΕΣ

Από πύλη ανιχνευτή μετάλλων μέχρι υψηλής τεχνολογίας X-Ray ελέγχου αποσκευών, προσφέρουμε μια πλήρη γκάμα λύσεων ασφαλείας all-inclusive. Βοηθάμε το προσωπικό ασφαλείας να ελέγχουν στρατιωτικό προσωπικό και επισκέπτες γρήγορα και αποτελεσματικά για να εξασφαλιστεί η ανίχνευση ναρκωτικών, εκρηκτικών και κάθε είδους όπλων.
surge

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΥΠΕΡΤΑΣΕΙΣ

Προστατεύουμε τα συστήματα πυρασφάλειας και ασφάλειας από αιχμές τάσης και κεραυνούς με απαγωγείς υπερτάσεως. Ειδικά οι εξωτερικές κάμερες σε ιστούς εξοπλίζονται με αντικεραυνικά στοιχεία για την προστασία τους.